Hvilke egenskaper bør en kvalifisert utenrikshandelselger ha?

Generelt sett, hvilke egenskaper bør en kvalifisert utenrikshandelselger ha?
En kvalifisert utenrikshandelselger bør ha følgende seks egenskaper.
Først: utenrikshandel kvalitet.
Utenrikshandelskvalitet refererer til graden av dyktighet i utenrikshandelsprosesser.Forretninger i utenrikshandelen bør først kjenne den overordnede prosessen fra å lete etter kunder til den endelige presentasjonen av dokumenter og skatterabatter, for å forstå hver kobling uten smutthull.Fordi alle ledd i utenrikshandel er lett å gjøre feil, og etter å ha gjort feil, er det et veldig skrapeproblem.
For det andre: fremmedspråklig kvalitet.
Noen forgjengere sa en gang at utenrikshandelselgere kan gjøre det uten et godt fremmedspråk.Det er riktig.Faktisk kom mange tidligere utenrikshandelselgere fra tekniske videregående skoler.Det avgjørende var at utenrikshandelsmiljøet tidligere ikke var spesielt transparent.I tillegg hadde utenrikshandelen akkurat startet og det var mangel på utenrikshandelspersonell, noe som førte til situasjonen på den tiden.
Men med det økende antallet fremmedspråktalenter er det vanskelig for nykommere med dårlige fremmedspråklige forhold å finne en utenlandshandelsjobb.Men ikke vær redd.Kvaliteten på fremmedspråket som kreves her er bare begrenset til enkel lytting, tale, lesing og skriving.
Tredje: produkt profesjonell kvalitet.
Denne delen er for å teste forretningspersonellets forståelse av produktene de nå er engasjert i. Siden vi driver forretning, vil vi møte problemer som å forklare ytelsen, kvaliteten og beskrivelsen av produktene til kundene, noe som krever at vi har utmerket produktkvalitet.
I denne forbindelse, for nykommere som ikke har vært engasjert i utenrikshandel, foreslås det å finne et produkt å være kjent med i en periode, slik at de lett kan finne en jobb.
For det fjerde: kvaliteten på motgang og utholdenhet.
I forretningssamarbeid, for å ta igjen varene, må vi ofte forholde oss til leverandører (produsenter av råvarer og tilbehør).Disse leverandørene stiller ofte forskjellige krav og forstyrrer den opprinnelige leveringsplanen din.Derfor vil du ofte skynde deg mellom dem og oppfordre dem til å levere i tide.Arbeidet er veldig hardt.Derfor trenger vi en ånd av hardt arbeid og utholdenhet.
For det femte: integritetskvalitet.
Integritet og omdømme er svært viktig i forretningssamarbeid.Å etablere et godt omdømme er utvilsomt den kraftigste garantien for forretningsutvikling.
For det sjette: juridisk kvalitet.
Å lære visse internasjonale økonomiske lover og kommersiell kontraktsrett kan gjøre visse forberedelser for å forhindre svindel i internasjonal handel.

https://www.zberic.com/


Innleggstid: Des-06-2021