Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ke kūʻai ʻana ma lalo o nā pahu chillers/freezers

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ke kūʻai ʻana i ka friji:
1. E nānā i ka brand: e koho i kahi friji maikaʻi a kūpono, he mea nui ka brand.ʻOiaʻiʻo, ua hala kahi hōʻailona friji maikaʻi i kahi hoʻokolohua mākeke lōʻihi.Akā ʻaʻole hoʻi e kāpae i ka hoʻolaha hoʻolaha.ʻO ka mea maʻamau, ʻaʻohe ʻokoʻa nui i nā mea, ʻenehana a me ka pono o nā pahu friji o ka nui like, akā aia kahi ʻokoʻa nui i ke kumukūʻai ma muli o nā hōʻailona like ʻole.No laila, pili ka koho i ka hiki maoli o ka hoʻokele waiwai.
2. E nānā i ka hiki: ʻokoʻa ka nui o nā pahu hau no nā hoʻohana like ʻole.No ka laʻana, hiki i nā pahu hau hale ke koho i nā pahu hau he nui e like me ka nui o nā poʻe noho mau a me nā kūʻai kūʻai, a e hoʻāʻo e koho i nā friji me ka "refrigeration nui a me ka refrigeration liʻiliʻi".Ma hope o nā mea a pau, i nā hoʻohana pono, nui nā mea e pono ai e hoʻomaʻamaʻa ʻia, e like me nā hua manu, ka waiū, nā mea kanu hou a pēlā aku.Inā he kālepa, pono e koho ʻia e like me ke kūlana hoʻohana.No ka laʻana, hiki ke koho ʻia ka pahu hau kū i ka ʻoihana inu anuanu.Inā hoʻohana ʻia i loko o nā lumi hōkele a he kakaikahi nā waiwai i mālama ʻia, hiki ke koho ʻia ka pahu aniani liʻiliʻi.
3. Ka hoʻohana ʻana i ka mana: No ka uila o kēlā me kēia mea ka pahu friji, no laila pono e noʻonoʻo ʻia ka mālama ʻana i ka ikehu.E hoʻopaʻa inoa ʻia nā pahu hau ma ka mākeke, nā kīʻaha kīʻaha kalepa me ka mālama ʻana i ka ikehu.ʻElima pae o nā hōʻailona mālama ikehu, a ʻo ka pae mua ka mālama ʻana i ka ikehu.Ma muli o ka hoʻohana ʻia ʻana o nā pahu hau i nā hola 24 i ka lā kokoke i ka makahiki holoʻokoʻa, ʻo ke koho ʻana i kahi pahu hau hoʻōla e hiki ke mālama i ka nui o nā kumukūʻai, mālama i nā kumuwaiwai a hāʻawi i nā haʻawina i ke kaiāulu.
4. E nānā i nā ʻano hana hoʻoheheʻe: ʻelua mau ʻano hoʻoheheʻe no nā pahu hau.ʻO ka mua, ʻo ka hoʻoluʻu pololei.ʻO kēia ke ʻano hoʻoheheʻe i hoʻohana ʻia i nā friji mua.Hoʻopau ia i ka mana nui, a pono hoʻi i ka manual de icing maʻamau.A i ʻole, e mānoanoa a mānoanoa ka hau ma luna o ka pahu hau, e hoʻopilikia i ka hopena refrigeration.ʻAʻole pilikia wale nō, akā pōkole hoʻi i ke ola lawelawe o ka friji.ʻO ka lua, ʻo ia ka hoʻoheheʻe ʻana i ka ea, ʻo ia ke ʻano o ka refrigeration i lawe ʻia e ka hapa nui o nā pahu hau i kēia manawa, no ka mea hiki iā ia ke pale i ka hōʻiliʻili ʻana o ka hau a mālama i ka ikehu.

Nā mea e mālama ai no ka mālama ʻana i ka meaʻai i loko o ka pahu hau:
1. ʻO ka mea mua, pono mākou e hoʻomanaʻo ʻaʻole e hoʻokomo i ka meaʻai wela i loko o ka paʻukū, i ʻole e hoʻopilikia i ka hoʻohana ʻana i ka paʻukū, kahi e hoʻopili ai i ka mahana o ka pahu hau, a hoʻomaka ka compressor e hoʻomaha.Ma hope o ka manawa lōʻihi, ʻo ka hoʻokomo ʻana i ka meaʻai wela i loko o ka paʻukū no ka mālama ʻana e hoʻopilikia i ka compressor a pōkole ke ola lawelawe o ka compressor.
2. Mai hookomo i na omole inu a me na mea i loko o ka pahu hau, i ole e naha na omole aniani a pilikia.ʻOi aku ka maikaʻi o ka waiho ʻana iā lākou i loko o ka friji.Ma kēiaʻano,ʻaʻole e haki wale nā'ōmole aniani, akā, eʻoluʻolu aʻono nā mea inu.
3. Mai hoʻohui i ka meaʻai maka a me ka meaʻai i moʻa i mea e ola maikaʻi ai.E like me nā koi o ka manawa mālama meaʻai a me ka mahana, e hoʻohana pono i ka wahi i loko o ka pahu.Mai kau pololei i ka meaʻai ma luna o ka ʻili o ka evaporator, akā e hoʻokomo i loko o nā ipu, i mea e pale aku ai i ka wehe ʻana i ka evaporator.
4. ʻAʻole kūpono ka mālama ʻana i ka meaʻai i loko o ka pahu hau.Pono e waiho i kahi ākea.Hiki i ke kahe o ka ea i loko o ka pahu hau a me ka maikaʻi hou o ka meaʻai ke hōʻemi i ke kaomi refrigeration a hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe o ka paʻukū i kekahi ʻano.

https://www.zberic.com/commercial-stainless-steel-2-doors-under-counter-refrigerator-3-product/

https://www.zberic.com/under-counter-refrigerator-2-product/

IMG_4839


Ka manawa hoʻouna: Iune-21-2021