To'oto'o u'amea uamea, nofoa nofoa ma fata

O pusa o se vaega taua o soʻo se umukuka, pe o se mea faʻapisinisi poʻo se tasi e auai i se aiga. E mafai e le kuka e faʻaaoga le fagu e fufulu ai ipu, fufulu fualaau faisua, ma tipi aano o manu.O ia pusa e masani lava ona tu i tafatafa o le fufulu ipu mo le faigofie o le kuka, e mafai ona e mauaina Stainless Steel Sinks i lapopoa eseese e mulimuli i manaoga o lau pisinisi.

O nofoa uʻamea i le isi itu o se mea e avea o se avanoa faaopoopo e teu ai mea, fai paluga mo le falaoa, poʻo le tipiina o aano o manufasi.Afai o lau umukuka faapisinisi e faʻatapulaaina oe e faʻatino lelei ona o le leai o se avanoa, nofoa uʻamea uʻamea o lau auala e alu ai.
Pe a talanoa e uiga i fata uʻamea, o se mea e mafai ona e faʻapipiʻi i se nofoaga e te fiafia i ai pe naʻo le teuina i se nofoaga talafeagai, o le a tuʻuina atu ia te oe se avanoa faaopoopo e teu ai au mea taua ma fesoasoani foi ia te oe e faʻasalalau le umukuka faʻaitiitia.
O le tulaga lelei o oloa ta'itasi e taofia ai i latou mai le tosina mai o le 'ele ma puipuia ai mai le pala i le taimi ona o le goto ma le nofoa e mafai ona fa'afeso'ota'i masani ma susū ma vai.
Fa'aoga masani oa tatou oloa
O oloa uma o loʻo taʻua i luga e sili ona fetaui mo se umukuka faʻapisinisi lea e aofia ai se faasologa o galuega masani.Meafaigaluega e pei o nofoa u'amea u'amea, fata, faatanoa e mafai ona fa'aogaina e teu ai mea mo le kuka po'o le tipiina o aano o manu, e teu ai mea e mana'omia ma fa'ate'a ese ma, fufulu ipu ma fualaau faisua, i le faasologa.

O le lisi lenei o nofoaga e sili ona fetaui mo ma sili ona faʻaaogaina:
Fale'aiga/Kafe
Kalapu / Pubs / Pa
Fale'aiga Fa'atauva'a, Faleoloa
pamu penisini/Supamaketi
Gaosi Mea'ai
Talimālō / Nofoaga
Fale nofo
A'oga
Fomai / Tausiga Matua
Falefalaoa / Pasi
E mafai fo'i ona fa'aoga meafaigaluega nei mo meafale ae ona o le fausiaina o ia oloa, e sili atu ona fetaui mo le fa'aaogaina faapisinisi.1


Taimi meli: Me-11-2022