Kommersielle kjøleskapstips

Kommersielle kjøleskap drar nytte av noen generelle sikkerhets- og vedlikeholdstips.Dette er for å beskytte mot skader eller skader mens du bruker dem.

Å holde det kommersielle kjøleskapet ditt regelmessig vedlikeholdt vil også bety at de vil ha en lang levetid uten å gå i stykker eller trenger reparasjoner.

1. Tørk av og rengjør kjøleskapet på slutten av hvert skift

Kjøleskap bør rengjøres og desinfiseres regelmessig for å forhindre oppbygging av bakterier og bakterier.Hvis mulig bør et display-kjøleskap rengjøres hver dag.

Tørk av overflatene på kjøleskapet og fjern all mat eller smuler som har materialisert seg gjennom dagen.

Det samme gjelder eventuelle håndtak eller kontaktpunkter som folk jevnlig berører.

2. Overvåk retningslinjene for mat og deres salgsdatoer

Mat som har gått over siste salgsdato kan inneholde og utvikle bakterier, selv i kjølte omgivelser.Følg alltid retningslinjene for mat med alle typer mat og kvitt deg med mat som har gått av eller gått ut på dato.

Ha mat som er tydelig merket med siste salgsdato, slik at du ikke ender opp med bakterier som vokser i kjøleskapet ditt som kan være farlige for kundene.

3. Rydd opp søl og avfall

Ulykker skjer i kjøkken og matmiljøer.Sølt melk eller matbiter er vanlig når du flytter ting inn og ut av kommersielle kjøleskap.

Men hvis det oppstår søl, ikke bare vent til slutten av dagen med å rense det.Sølt meieriprodukter og kjøtt kan lett bli ødelagt når de står utildekket og utvikle ubehagelige aromaer.

Disse aromaene kan til og med komme inn i andre matvarer som er lagret i ditt kommersielle kjøleskap.Vær på vakt når du tørker opp store søl eller lekkasjer, det siste du ønsker er å servere kundene dine et ubehagelig sluttprodukt.

Kjøpe kommersielle kjøleskap: Hvor kan jeg finne ut mer?

Vi håper denne guiden om alt som har med kommersielle kjøleskap å gjøre har gitt deg mange ting du bør vurdere.

Et kommersielt kjøleskap er en av de viktigste delene av utstyret i enhver matrelatert virksomhet.Sørg for å velge den rette for dine behov!

Hvis du ønsker å finne ut mer informasjon om utvalget av kommersielle kjøleskap vi har på tilbud, kontakt oss direkte.

dsc00950


Innleggstid: 27. juni 2022