En guide til kommersielle kjøleskap og kjølere for restauranter

Kommersielle kjøleskap er bygget for å håndtere belastningen ved daglig bruk i travle storkjøkken.

Når du tenker på profesjonell matlaging og catering, er den første vurderingen ofte varme, og hvilke apparater som kreves for å tilberede hver rett.Riktig kjøling er imidlertid like viktig i travle storkjøkken.

Med dører som ofte åpnes og lukkes, blir det vanskelig å opprettholde en jevn lagringstemperatur, men det er avgjørende for krav til matsikkerhet.Spesielt i et lite eller stort kjøkken hvor omgivelsestemperaturen noen ganger kan bli ganske varm.

Av denne grunn er kommersielle kjøleskap og kjølere designet med kraftige kompressorer som ofte er vifteassistert for å opprettholde temperaturen.Ytterligere verktøy og teknologi finnes for å forhindre ødeleggelse, for eksempel Eric som måler ikke bare temperaturen, men også frekvensen og varigheten av døråpninger, for å hjelpe til med å opprettholde og overvåke jevne temperaturer i både fryseren og kjøleskapet.

Typer og konfigurasjoner av kommersielle kjøleskap og kjølere

Vertikal |Opprettstående kjøleskap og kjølere

Flott for plassbevisste kjøkken,stående kjøleskaptilby fordelen med høyde med begrenset bruk av gulvplass.

Konfigurert med enkle eller doble dører, noen enheter, kommer med både en kjøler og fryser for ekstra bekvemmelighet og et mindre fotavtrykk i kjøkken med begrenset plass.

En stor fordel med stående kjøleskap er hvor lett tilgjengelige de er, med innholdet rett der foran deg når du åpner døren.

 

Kjøleskap og kjølere

Som navnet antyder, er disse kompakte, lette enhetene designet for å passe pent under benkeplater og arbeidsområder for å maksimere bruken av gulvplass.

Tilbyr større fleksibilitet enn kjøleskap i full størrelse,underbenke kjøleskaper et flott tillegg til storkjøkken både store og små.

Disse enhetene kommer vanligvis med dører, men noen er tilgjengelige med skuffer for best å imøtekomme behovene til kjøkkenet ditt.

 

Kjøleskap og kjølere

I motsetning til kjøleskap under benken kommer disse enhetene med sin egen benkeplass innebygd – noe som gjør dem til et godt valg for kjøkken som trenger mer plass.

Disse kjøleskapene er typisk høye i midjen, og kommer med benkeplater i rustfritt stål eller marmor for enkel matlaging eller lett oppbevaring.De er også bygget sterke nok til å holde små apparater som blendere, miksere eller sous vide-maskiner.

Disse enhetene kommer vanligvis med en mulighet for dører eller skuffer for best å imøtekomme dine behov på kjøkkenet.

Forberedelse Kommersielle kjøleskap og kjølere

I likhet med benkekjøleskap og kjølere tilbyr prep-stasjonsenheter større funksjonalitet ved å inkludere benkeoppbevaring for ingredienser.Flott for å tilberede salater, smørbrød og pizza ved bestilling,matlagingskjølereha ekstra plass til ingrediensbrett (gastronormpanner), skuffer og dører, eller en kombinasjon av alle tre, med benkeplater tilgjengelig i rustfritt stål eller marmor.

Mindre enheter er tilgjengelige å plassere på eksisterende disker for å holde ingrediensbrønner eller gastronormpanner.

 

Utstillingskjølere for benkeplater |Kjøleskap med skjerm

Utstillingskjølere for benkeplater og utstillingskjøleskap for benkeplater er en flott måte å oppbevare og vise mat for kundene dine.Enten det er kaker, bakverk, salater eller smørbrød, er å sette ut maten din en fantastisk måte å øke salget på.

Flotte for gjestfrihetsbedrifter med høy trafikk eller til og med den lokale kafeen, utstillingskjølere og skjermkjøleskap på benken er designet for å gi kunder og ansatte enkel tilgang til mat, samtidig som de forlenger skjermens levetid med jevne kjøletemperaturer for å opprettholde friskheten.


Innleggstid: Jan-03-2023